Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη προχώρησε η Μαρία Μενούνος στο περιοδικό People. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της, ενώ βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην σκέψη να επικοινωνήσει μαζί της, μέσω… μέντιουμ.

“Είναι επώδυνο. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο παρά ότι νιώθω χάλια” δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Συνήθως είμαι καλά. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Απλά πρέπει να συνεχίσεις έτσι και να το αντιμετωπίσεις. Τώρα, απλά, προσπαθώ να της μιλήσω. Την νιώθω να με καθοδηγεί, με κάποιον τρόπο”.

Πως προέκυψε το ενδεχόμενο όμως  να επικοινωνήσει μαζί της μέσω μαντείας; Η Μαρία Μενούνος εξομολογήθηκε: “Είναι παράξενο. Με πλησίασε ένα μέντιουμ. Πρόσφατα, σε κάποια φάση που έκλαιγα, μαζί με τον Keven Undergaro (ο σύζυγος της Μαρίας Μενούνος), είπα ότι είμαι έτοιμη να έρθω σε επαφή μαζί της. Να μιλήσω με κάποιον που θα μας φέρει σε επαφή. Το επόμενο πρωί είχα ένα τηλεφώνημα του τύπου, “η μαμά σου επικοινώνησε μαζί μου και θέλει να σου μιλήσει”. Και σκέφτηκα, “ποπο”. Θα της μιλήσω, λοιπόν, το επόμενο Σάββατο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη”.

Περισσότερα Εδω