Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ένας χρόνος από τη μέρα που 57 ψυχές έφυγαν τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή. Η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα της νεαρής Μάρθης – μιας εκ των θυμάτων – και πρόεδρος Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και για ακόμη μια φορά συγκλόνισε με τα λόγια της.

«28 Φεβρουαρίου άλλαξε η ζωή μου, και το χειρότερο δεν είναι ότι άλλαξε η ζωή μου, είναι ότι τερμάτισε η ζωή ενός πολύ νέου ανθρώπου. Ενός υπέροχου ανθρώπου που ήταν… Είχε τόσα όνειρα, τόσα πολλά όνειρα. Εκείνη τη μέρα… Άλλαξαν όλα εκείνη τη μέρα. Ήταν το τέλος της ζωής της κόρης μου, και το τέλος της δικής μου ψυχής.

Το ότι ζω και σας μιλάω δε σημαίνει ότι υπάρχω κιόλας. Ο πόνος δυναμώνει, η οργή δυναμώνει, ηρεμία δε μπορούμε να βρούμε με αυτά που βλέπουμε και ακούμε. Πως να αισθάνομαι εγώ σαν Ελληνίδα όταν βλέπω ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία τρέχει πιο γρήγορα από τους δικούς μας, από τη χώρα στην οποία ζω και της έδωσα το παιδί μου» ανέφερε η Μαρία Καρυστιανού.

Περισσότερα Εδω