Η Μαρία Ηλιάκη η γνωστή παρουσιάστρια που όλοι αγαπάμε και που τα τελευταία χρόνια την έχουμε χάσει από την τηλεόραση αφού έχει μετακομίσει και πλέον ζει μόνιμα στην Ζυρίχη λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων του άνδρα της, ανάρτησε μία φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό όπου πραγματικά μας ξετρέλανε.

Ειδικότερα η Μαρία Ηλιάκη , μπορεί να έχει χαθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο κρατάει το δικό της blog, αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να επικοινωνεί με τους φάν της.

Οι αναρτήσεις της είναι πολλές και απασχολούν εκτός από την προσωπική της ζωή και οποιοδήποτε θέμα κοινωνικό και μη επηρεάζει τον κόσμο γύρω μας, κρατώντας πάντα αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού της και κερδίζοντας πληθώρα θετικών σχολίων, κάνοντας έτσι την απουσία της λιγότερο αισθητή αλλά καταφέρνει και να κρατήσει το κοινό της για όταν ξανά επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά και την ελληνική πραγματικότητα.

Αυτή την φορά η ανάρτηση που έκανε και κατάφερε να ξεσηκώσει τους φάν της, αφορούσε την προσωπική της Ζώη και συγκεκριμένα την εγκυμοσύνη της. Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της το έχει ανακοινώσει επίσημα εδώ και λίγους μήνες και πλέει σε πελάγη ευτυχίας γι αυτο το ευχάριστο που τις συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας αποφάσισε να αναρτήσει μία άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει στον πάγκο της κουζίνας της, ντυμένη με πορτοκαλί σαλοπέτα και να τρώει ένα μπολ σαλάτα ντάκο. Η φωτογραφία που επέλεξε να δείξει στο κοινό της ήταν ολόσωμη και γι αυτό τον λόγο φάνηκε ξεκάθαρα η ολοστρόγγυλή κοιλίτσα της τραβώντας τις εντυπώσεις αλλά και τα πληθώρα σχόλια των φαν της.

Υπενθυμίζουμε ότι:

  1. Η Μαρία Ηλιάκη είναι Ελληνίδα ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.
  2. Σπούδασε στον Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα μέσων και επικοινωνίας.
  3. Στο πρωινό κους-κους κάνει το ντεμπούτο της το 2004.

Ακολουθεί βίντεο από εκπομπή της αγαπημένης μας παρουσιάστριας

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Εδω