Η συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στην Αννίτα Πάνια σχολιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Τι λες τώρα», με την Μαρία Ηλιάκη να σχολιάζει τα λεγόμενα του παρουσιαστή για την «κόντρα» τους.

Η παρουσιάστρια του Mega απάντησε μια και καλή για την σχέση που έχουν οι δυο τους, δίνοντας τέλος στις φήμες που τους θέλουν τσακωμένους.

«Θα το κλείσουμε το θέμα και θα το κλείσω γιατί εγώ το ξεκίνησα κατά λάθος και χωρίς να το θέλω. Έχω και ‘γω μια ευθύνη όταν τις προάλλες είπα τελείως αυθόρμητα ότι κάτι με έχει στεναχωρήσει από τον Νίκο, ότι δε μου έχει ευχηθεί για το παιδί. Είναι κάτι που δεν έπρεπε να το πω στον αέρα, έπρεπε να το πω στον ίδιο», σημείωσε η παρουσιάστρια.

 

Η Μαρία Ηλιάκη συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να μην ξαναμιλήσω για τον Νίκο, αλλά το λέω με πάρα πολύ καλή διάθεση. Είναι κάτι μεταξύ μας, το λέω με πάρα πολύ καλή διάθεση. Στο μεταξύ μας έχουμε να πούμε αρκετά. Τηλεοπτικά και δημοσιά δε θα ήθελα να ξαναπώ τίποτα γιατί σέβομαι την σχέση που έχω με τον Νίκο. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ με τον Νίκο».

Περισσότερα Εδω