Ο Άρης Σοίλέδης βρέθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μαριάντα Πιερίδη, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο J2US.

Δίπλα τους και η Μαρία Αντωνά, με την οποία ο Άρης Σοϊλέδης σχεδιάζει να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι ρωτήθηκε on air για τους λόγους που αναβλήθηκε ο γάμος τους, με τον γνωστό ποδοσφαιριστή να απαντά πως δεν βρέθηκε, μέχρι στιγμής, ο ιδανικός χρόνος για τις απαραίτητες πρετοιμασίες.

«Τι να κάνουμε ρε συ; Κάποιος πρέπει να οργανώσει αυτόν τον γάμο», σχολίασε ο Άρης Σοϊλέδης και πρόσθεσε με χιούμορ: «Γιατί να τελειώσει το παραμύθι; Άμα μπει η κουλούρα μετά… άστο», είπε στην πρωινή εκπομπή του Open.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι προγραμμάτιζε τον γάμο τους για τον περασμένο Σεπτέμβρη, ωστόσο τα σχέδια ανατράπηκαν, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, δεν έδωσαν τον κατάλληλο χρόνo για τις προετοιμασίες.

Ο Άρης Σοϊλέδης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό OK! είχε δηλώσει: «Ο γάμος δεν έγινε γιατί τρέχαμε με πολλές υποχρεώσεις που είχαμε και τις πολλές δουλειές της Μαρίας. Δεν γινόταν πρακτικά να το οργανώσουμε όπως θέλαμε. Μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παντρευτούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη όμως αν θα είναι ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος ή σε πιο στενό κύκλο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κουμπάροι μας θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη», δήλωσε πρόσφατα ο Άρης Σοϊλέδης.

Περισσότερα Εδω