Στην εμπειρία της από τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2003 αναφέρθηκε η Μαντώ μιλώντας στην εκπομπή “Dot” και τη Νάντια Κοντογιώργη.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε εκείνη την περίοδο και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλε για να μπορέσει να βγει πάνω στη σκηνή και να αποδώσει όσο καλύτερα μπορούσε.

«Όταν ήταν να ανέβω στη σκηνή της Eurovision και ήμουν άρρωστη. Ήμουν μία εβδομάδα με αντιβίωση και κορτιζόνη» είπε αρχικά η Μαντώ και συνέχισε,

«Τότε κάναμε πολλές περιοδείες στο promo του τραγουδιού και έτυχε να πάω από τη Μάλτα στη Λετονία, όπου γινόταν ο διαγωνισμός. Αλλαγή κλίματος, αλλαγή θερμοκρασίας, κρύωσα, έκλεισε τελείως η φωνή μου. Είχα πάθει φαρυγγίτιδα, ήμουν με κορτιζόνες και ειδικές θεραπείες».

«Πήγαινα κάθε πρωί στο νοσοκομείο, μου έκαναν διαθερμίες στο πρόσωπο, να μπορέσω να βγάλω το τραγούδι, ένα πολύ δύσκολο τραγούδι 5 οκτάβων», ανέφερε σε άλλο σημείο η Μαντώ και κατέληξε λέγοντας,

«Εκεί το χρειάστηκα αυτό που λες, την εσωτερική δύναμη που με βοήθησε πάρα πολύ να ανέβω στη σκηνή και να πω το τραγούδι σαν να μη συμβαίνει τίποτα».

Περισσότερα Εδω