Στο πλαίσιο του project «Ενεργώ για τον Πλανήτη» του Ι. Λαμπράκη και με το σύνθημα: “Αγαπώ, φροντίζω, δρω καθαρίζοντας τον Πηνειό” τρία σχολεία (32ο Λάρισας, 31ο Λάρισας, 3ο Γιάννουλης) συνέρχονται για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της κλιματικής αλλαγής με δράσεις και αλληλεγγύη.

Οι μαθητές επηρεασμένοι από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην πόλη μας αποφάσισαν να δράσουν. Με συνθήματα και χορούς εξέφρασαν την αγάπη τους για τον Πηνειό και την αποφασιστικότητά τους να τον προστατέψουν. Μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών μοιράστηκαν τις σκέψεις τους από την καταιγίδα Ντάνιελ, αναδεικνύοντας τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και της προετοιμασίας μας για ακραία καιρικά φαινόμενα.

 

Οι μαθητές καθάρισαν την κοίτη του Πηνειού, αφήνοντας θετικό αποτύπωμα στην κοινότητα και αποδεικνύοντας ότι με κοινές προσπάθειες μπορούμε να φροντίσουμε και να προστατεύσουμε το περιβάλλον για ένα καλύτερο αύριο για όλους. Ευχαριστούμε τους αξιότιμους αντιδημάρχους τεχνικών υπηρεσιών και πρασίνου κ. Τερζούδη, καθαριότητας και ανακύκλωσης κ. Λεωνιδάκη, Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Αργυρόπουλο, Γενικό Διευθυντή ΔΕΥΑΛ κ. Σαββοργινάκη, τον επόπτη καθαριότητας κ. Παπαδόντα, την Υπεύθυνη Σχολικών δραστηριοτήτων Λάρισας κ.Χατζημίχου, τις υπεύθυνες από την υπηρεσία καθαριότητας για τη συνεργασία τους και τη βοήθειά τους στην υλοποίηση της δράσης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω