Το βράδυ της Τρίτης 1/11 πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Μαθήματα Κωμωδίας” στο Μικρό Παλλάς.

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που το έργο του Θοδωρή Αθερίδη ανεβαίνει στην Αθήνα καθώς η επιτυχία που σημειώθηκε την περασμένη σεζόν ήταν τεράστια. Στην συγκεκριμένη παράσταση που χαρίζει άφθονο γέλιο στους θεατές, εκτός από τον ίδιο τον δημιουργό Θοδωρή Αθερίδη πρωταγωνιστούν ακόμη οι: Δήμητρα Ματσούκα, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Σαμόλης και Αναστασία Τσιλιμπίου.

Την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης παρακολούθησαν οι: Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Λεωνίδας Κακούρης, Αναστάσης Ροϊλός, Κατερίνα Γερονικολού, Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Κουρής, Σμαράγδα Καρύδη, Χάρης Ασημακόπουλος, Κατερίνα Νικοδήμα, Ιωάννης Απέργης, Γιώργος Βάλαρης, Ντόρα Μακρυγιάννη και Ελένη Βαϊτσου.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE o Πέτρος Χόντος

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Λεωνίδας Κακούρης, Αναστάσης Ροϊλός

Κατερίνα Γερονικολού

Κατερίνα Γερονικολού, Δήμητρα Ματσούκα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Δημήτρης Σαμόλης, Γιώργος Καραμίχος

Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης

Νίκος Κουρής, Θοδωρής Αθερίδης, Χάρης Ασημακόπουλος

Κατερίνα Νικοδήμα, Ιωάννης Απέργης, Αναστασία Τσιλιμπίου

Γιώργος Βάλαρης, Αναστασία Τσιλιμπίου

Ντόρα Μακρυγιάννη, Ελένη Βαϊτσου

 

Λίγα λόγια για το έργο

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία που διεισδύει στο χώρο της εκπαίδευσης των ηθοποιών που θέλουν να μάθουν πως να κάνουν κωμωδία.

Οι αυτοσχεδιασμοί και οι ασκήσεις τους καθώς και η διαμόρφωση των σχέσεων μεταξύ τους, είναι ο κύριος άξονας της αφήγησης, μιας σημερινής ιστορίας, όπου οι ήρωές της αντιστέκονται με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας στο ζοφερό τοπίο των καιρών μας.

Απάντηση με γέλιο αντιπροτείνει ο συγγραφέας με το ένατο κατά σειρά θεατρικό του έργο, έξι χρόνια μετά το «Δόξα πατρί », εκφράζοντας την άποψη του πως «το να μάθεις να γελάς μ’ αυτό που σε βασανίζει, σε οδηγεί στην λύση και στην κάθαρση».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω