Μοιράσου το αρθρο!

του Ανταποκριτή : Γιάννη Άποστολίδη

Κατέφθασε στην Σκιάθο στο Αεροδρόμιο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης την Πρωτομαγιά με πτήση Jet 2 οι πρώτοι Εγγλέζοι Τουρίστες .
Τα καλά νεα της ημέρας έφτασαν στο νησί με τους επιχειρηματίες να τους υποδέχονται και να συνομιλούν μαζί τους για το καλωσόρισμα .Απο τους πρώτους που τους περίμενε ο Προεδρος Ξενοδόχων Σκιάθου κ.Αλέκος Ευσταθίου που διαθέτει ,και αποτελεί  το μεγαλύτερο Τουριστικό γραφείο των Βορείων Σποράδων .

Οι κρατήσεις παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα όπως στο SKIATHOS PALACE και το αδελφάκι του ALKYON  που περιμένουν οι κλίνες τους μέσα στην εβδομάδα να είναι σε μέγιστη πληρότητα .

Με την άφιξη του πρώτου τσάρτερ με Εγγλέζους Τουρίστες αποτελεί το ευχάριστο γεγονός στους επιχειρηματίες .Φυσικά την προηγούμενη εβδομάδα είχε προσγειωθεί το τσάρτερ με τους Γάλλους Τουρίστες που αποτελούν οι πρώτοι επισκέπτες  στην Σκιάθο .

Τα καλά νεα είναι ότι οι Γάλλοι παραμένουν στο νησί ,και τώρα με τους Εγγλέζους τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά που θα φέρει Τουριστική άνοδο που τόσο πολύ χρειάζεται η Σκιάθος και οι Βόρειες Σποράδες -αλλά και η πατρίδα μας .

Περισσότερα Εδω