Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έχει μπει αισίως στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μητέρα!

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει και ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του σε κάθε στιγμή και δεν βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωράκι τους.

Το βράδυ της Τρίτης 4/10 η επιχειρηματίας και πρώην παρουσιάστρια βρέθηκε στο μεγάλο πάρτι για τα 50 χρόνια της εταιρίας Envie Shoes στα βόρεια προάστια, εκεί όπου έδωσαν το «παρών» αρκετοί celebrities.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο λαμπερό event και μεταξύ άλλων, απαθανάτισε τη Μαίρη Συνατσάκη πιο εντυπωσιακή και χαρούμενη από ποτέ.

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως θα δεις όμως, η κοιλίτσα της δεν έχει φουσκώσει αρκετά. Η ίδια, αφού πόζαρε στον φακό μαζί με φίλους και συνεργάτες στη συνέχεια φόρεσε τη μάσκα της, καθώς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική όταν βρίσκεται σε χώρους με πολύ κόσμο.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω