Ένα μικρό διάλλειμα αποφάσισε να κάνει το τελευταίο διάστημα η Μαίρη Συνατσάκη από τα social media.

Η ίδια ωστόσο, διαθέτει έναν από τους πιο δραστήριου λογαριασμούς, αφού εδώ και αρκετά χρόνια έχει πολύ στενή σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους, με τους οποίος μοιράζεται πληροφορίες που αφορούν στη δουλειά της, αλλά και πράγματα που συμβαίνουν τόσο στην ίδια όσο και στην επικαιρότητα.

Η μικρή απουσία της Μαίρης Συνατσάκη από τα social media, έκανε κάποιους από τους ακόλουθούς της να αναρωτηθούν για το τι συμβαίνει. Η ίδια, την Πέμπτη 12/5 δημοσίευσε κάποια βίντεο μέσα από τα οποία εξήγησε στου followers της, τον λόγο της απουσίας της.

«Καλημέρα αγαπημένοι μου άνθρωποι, όσοι είστε εδώ ακόμα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που μου στέλνετε «Που είσαι;», «Μαίρη είσαι καλά;», «Άμα δεν είσαι καλά πάρε τον χρόνο σου», «Μην πιέζεσαι». Το εκτιμώ απεριόριστα. Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι καλά και τρέχω με πολλά και διάφορα πράγματα αυτή την περίοδο, αλλά η βάση είναι καλή.

Και θα προσπαθήσω να επανέλθω λίγο. Απλά μου έχει πάρει το μυαλό η ζωή και δεν προλαβαίνω να ανεβάσω πολλά πράγματα. Αλλά είμαι καλά και σας ευχαριστώ», είπε η Μαίρη Συνατσάκη στο βίντεο που δημοσίευσε.

Περισσότερα Εδω