Την πεποίθηση ότι εφέτος θα είναι η χρονιά των Τζαζ υποστήριξε ο άσος της Γιούτα, Ντόνοβαν Μίτσελ σε συνέντευξή του στην «Atheltic». Ο Μίτσελ μάλιστα πρόσθεσε πως αν ο ίδιος και ο Μάικ Κόνλεϊ δεν ήταν τραυματίες στα περυσινά playoffs τότε οι Τζαζ θα κατακτούσαν τον τίτλο. Υπενθυμίζεται ότι ο Μίτσελ υπέστη διάστρεμμα και αγωνίστηκε στα playoffs χωρίς να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του ενώ ο Κόνλεϊ έχασε πέντε ματς και στη συνέχεια αγωνιζόταν με τράβηγμα.

Πιο συγκεκριμένα ο Μίτσελ είπε:
«Σίγουρα η περυσινή σεζόν ήταν περίεργη. Είχαμε τόσα πολλά διαφορετικά εμπόδια, ξέχωρα από τον δικό μου τραυματισμό στον αστράγαλο. Δεν θέλω να υποτιμήσω αυτό που έκαναν οι Σανς, οι Μπακς ή οι Κλίπερς, αλλά αισθάνομαι πως αν ήμασταν υγιείς θα φτάναμε στους τελικούς. Και αισθάνομαι ότι θα κατακτούσαμε τον τίτλο. Αλλά είναι εύκολο να λες τι θα γινόταν «ΑΝ» συνέβαινε κάτι. Είναι εύκολο να το λες αυτό.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχει έρθει η ώρα. Έχει έρθει η ώρα μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, απλώς πρέπει να βγούμε έξω και να δουλέψουμε. Πρέπει να έχουμε την ίδια «φωτιά» που είχαμε πέρυσι στην κανονική περίοδο, αλλά να καταλάβουμε ότι πέρυσι είχαμε στιγμές που χαλαρώναμε όταν δεν έπρεπε και αφήναμε τις ομάδες να επιστρέφουν στα παιχνίδια.

Δεν πρέπει πλέον να αφήνουμε το πόδι από το γκάζι. Πρέπει να τελειώνουμε έναν αγώνα ή μία σειρά στα playoffs και να κοιτάμε αμέσως το επόμενο. Στο τέλος, δεν θα είμαστε χαρούμενοι μέχρι να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω