Για το πρόσφατο περιστατικό που σημειώθηκε σε συσσίτιο εκκλησίας στην Καλλιθέα με πρωταγωνίστρια μια τρανς γυναίκα στην οποία επιτέθηκε λεκτικά ιερέας, μίλησε η Μίνα Ορφανού στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Η Μίνα Ορφανού ανέφερε πως θεωρεί απαράδεκτο τόσο τον τρόπο που μίλησε ο συγκεκριμένος ιερέας στην τρανς αλλά και το ότι της απαγορεύτηκε να πάρει φαγητό από το συσσίτιο ακριβώς επειδή είναι τρανς.

«Δε γίνεται κάποιος που αντιπροσωπεύει τον λόγο και τις πράξεις του Θεού να έχει τέτοιο στόμα. Ούτε στα αδέσποτα δε φέρονται έτσι. Πιο περήφανα φέρονται στα αδέσποτα. Δεν την ξέρω προσωπικά τη συγκεκριμένη τρανς αλλά είμαι με το μέρος της. Δε γίνεται να πηγαίνεις μέσα στον οίκο του Θεού να ζητήσεις ένα συσσίτιο και να σου ζητάνε τόσα χαρτιά.

Έχεις ανάγκη. Είναι δυνατόν; Να χρειάζεσαι όλα αυτά για να πάρεις ένα πιάτο φαγητό που μετά θα περισσέψει και θα το πετάξουν στα σκουπίδια; Και να βγαίνει και ένας παπάς και να προσβάλλει έτσι βάναυσα με αυτόν τον τρόπο το ίδιο το δημιούργημα του Θεού» είπε η Μίνα Ορφανού. 

Περισσότερα Εδω