Τον Mente Fuerte συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Ο γνωστός ράπερ, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις αιχμηρές δηλώσεις του κατά της Δανάης Μπάρκα, με την τοποθέτηση της παρουσιάστριας για το podcast της Μαρίας Σολωμού. (Δες εδώ αναλυτικά)

Ο Mente Fuerte είπε χαρακτηριστικά: «Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται απάντηση, ο κόσμος κρίνει. Είπε αυτά που ήθελε, είπα και εγώ αυτά που ήθελα, δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε συνέχεια, όλα καλά».

Και συνέχισε: «Δεν έχει ηλικία η μόδα, δεν έχει ηλικία τίποτα. Είναι πως νιώθεις μόνο. Ελευθερία λόγου έχουμε μπορώ να λέω ότι θέλω. Να έχουμε υγεία και χαμόγελα». 

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα μιλούσε στη Δανάη Μπάρκα αν την συναντούσε, απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα μιλήσουμε, εγώ ανοιχτός είμαι και να μιλήσω και να μην μιλήσω. Έγινε, πέρασε, πάμε για όμορφα πράγματα, όχι για κακές ενέργειες». 

Τέλος ο Mente Fuerte τόνισε πως ο λόγος που βγήκε να μιλήσει ήταν επειδή το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα έθιξε εκείνον και όχι την Μαρία Σολωμού.

Περισσότερα Εδω