Μία ομολογουμένως περίεργη ιστορία το κουβάρι της οποίας αναμένεται να ξετυλιχθεί σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας, ήρθε και… απήλθε χθες στη συνεδρίαση του σώματος.

Ήταν το δωδέκατο θέμα της ημερήσιας διάταξης, το οποίο τιτλοφορούνταν «Λύση μίσθωσης καταστήματος – γραφείου στην Κοινότητα Γιάννουλης».

Το λόγο ζήτησε και πήρε εκ μέρους της μείζονος αντιπολίτευσης ο Θανάσης Μαμάκος αναφέροντας μεταξύ άλλων πως μετά την κατακύρωση μίσθωσης δημοτικού χώρου δίπλα στο Ταχυδρομείο στη Γιάννουλη, «στο συγκεκριμένο μίσθιο εγκαταστάθηκε κάποιος άλλος άνθρωπος, όχι αυτός που μειοδότησε, ενώ απαγορεύει ρητά από τη διακήρυξη η οποιαδήποτε υπομίσθωση».

Μάλιστα, ο δημοτικός σύμβουλος άφησε σαφείς αιχμές και για το ποιος πλήρωνε τους λογαριασμούς λέγοντας ότι «υπάρχουν και επιφυλάξεις για την κατανάλωση ρεύματος – αερίου κλπ» καθώς υπήρχε ένας μετρητής για το ρεύμα κι ένας για το αέριο.

Οι αναφορές αυτές φαίνεται να αιφνιδίασαν τη δημοτική αρχή με το δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη πάντως να ξεκαθαρίζει πως «ο δήμος δεν πρόκειται να πληρώσει για κάποιον. Θα βρούμε ένα τρόπο να επιμεριστούν οι δαπάνες αν τα ρολόγια δε βοηθούνε. Σίγουρα θα υπάρχουν διεκδικήσεις…»

Έτσι, αποφασίστηκε το… περίεργο αυτό θέμα να αποσυρθεί και να έλθει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, καθώς χθες απουσίαζε ο καθ’ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών Θάνος Αδαμόπουλος.

Οψόμεθα…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω