Σε εξέλιξη βρίσκεται εισαγγελική έρευνα για την πρωτοφανή επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον καθηγητή σε κατάμεστο αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Το θύμα υπέδειξε ως ηθικούς αυτουργούς τρεις συναδέλφους του με τους οποίους βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη. Μήνυση κατά του καθηγητή θα υποβάλει σήμερα ο ένας εκ των τριών συναδέλφων του είπε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος του, Άγης Τάτσης.

Ο εντολέας του, είπε ο κ.Τάτσης, είχε επαγγελματική συνεργασία με το θύμα του ξυλοδαρμού, που διακόπηκε όταν ο συνάδελφος του παρουσίασε προβλήματα ελέγχου από την Δικαιοσύνη για παράνομες αποκλίσεις. Από τότε επήλθε ρήξη και το «κύκλωμα» στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο καταγγέλλων καθηγητής εκβίασε τον συνάδελφό του για να σιωπήσει και πρόσθεσε ότι υπήρξε και απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά του πελάτη του.

Ο κ. Τάτσης διερωτήθηκε πως συμβαίνει ένας δημόσιος λειτουργός που έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για κακουργήματα και δη για το αδίκημα της τοκογλυφίας να εξακολουθεί να διδάσκει. Σημείωσε μάλιστα ότι για τα όσα καταλογίζονται στον συγκεκριμένο καθηγητή υπήρξε εξώδικη ενημέρωση από συναδέλφους του στον πρύτανη αλλά και στο υπουργείο Παιδείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Περισσότερα Εδω