Η πολυαναμενόμενη πρόταση γάμου που περίμεναν πώς και πώς τα διεθνή media επιτέλους έγινε! Η Megan Fox αρραβωνιάστηκε χθες τον εκκεντρικό σύντροφό της, Machine Gun Kelly ο οποίος γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου στην χολιγουντιανή σταρ.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσαν και οι δύο μέσα από τα social media, με την Megan Fox να δημοσιεύει ένα βίντεο από τη στιγμή της πολυπόθητης πρότασης που περίμενε πώς και πώς.

Η σχέση της Megan Fox με τον Machine Gun Kelly μετράει ήδη ενάμιση χρόνο και πλέον οι δυο τους θα συνεχίσουν να είναι ευτυχισμένοι καθώς υποσχέθηκαν παντοτινή αγάπη μετά την πρόταση γάμου και… ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου.

«Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου» έγραψε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

«Ξέρω ότι η παράδοση λέει για ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχεδίασα με τον Stephen Webster ώστε να είναι σαν δύο: το σμαράγδι (η πέτρα της γέννησής της) και το διαμάντι (η πέτρα της γέννησής μου) πάνω σε δύο μαγνητικές λωρίδες από αγκάθια που ενώνονται ως δύο μισά του ίδιου ψυχή που σχηματίζει τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας», εξήγησε ο τραγουδιστής για το δαχτυλίδι που της χάρισε.

Οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα και πολλές φορές έχουν σχολιαστεί ποίκιλα από τα μέσα ενημέρωσης για τον τρόπο που εκφράζουν την έντονη αγάπη τους ο ένας για τον άλλον. Η Meghan Fox και ο Machine Gun Kelly κάνουν συνεχώς κοινές εκκεντρικές δημόσιες εμφανίσεις και πάντα μαγνητίζουν τα βλέμματα!

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω