Η αναμέτρηση ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» είναι το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας, με τις δύο ομάδες να κάνουν μία… πρόβα ενόψει των πλέι οφ της Super League 1.

Οι «Κρητικοί» προέρχονται από την πρώτη τους εκτός έδρα ήττα στην Τρίπολη, από τον Αστέρα (1-0). Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν στην έδρα τους δύσκολα τον Ιωνικό (1-0). Η ομάδα του Νιόπλια, βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, ενώ οι «Γιαννιώτες» στην 5η με 25 βαθμούς. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με άρωμα… «playoff» για δύο από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Μαρινάκη, Γιάννου που κρίθηκαν ανέτοιμοι, τον Επασί που έχει υποχρεώσεις με το Καμερούν και τους Ουές, Διαμαντή, Σωτηρίου που είναι τραυματίες. Επιστρέφουν, όμως, ο Μεγιάδο που εξέτισε την ποινή του και ο Τοράλ που ξεπέρασε το τραυματισμό του.

Με 17 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε για το Ηράκλειο ο ΠΑΣ, αφού τα προβλήματα λόγω του κορονοϊού δεν λένε να εγκαταλείψουν την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά. Εκτός είναι οι Λοντίγκιν, Καραχάλιος, Παντελάκης, Σνάιντερ, Γκαρντάβσκι, Σιόνης, Λώλης, Καραγιάννης, Οικονομόπουλος, Αθανασίου και Κόντε.

Περισσότερα Εδω