Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μάρα Δαρμουσλή, καθώς στις 10/1 έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η γνωστή ηθοποιός έγινε ξανά μητέρα και απέκτησε ακόμη ένα αγόρι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βασίλη Τσατσάκη.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η γλυκιά μανούλα λίγες ημέρες αργότερα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, όπου μίλησε για τον ερχομό τους γιου της, μην μπορώντας να κρύψει την χαρά της.

«Η χαρά και η συγκίνηση στο πρώτο παιδί δεν περιγράφονται με λέξεις, μόνο με δάκρυα και χαμόγελα. Στο δεύτερο παιδί, η χαρά και η συγκίνηση είναι ίδιες, με τη μόνη διαφορά, ίσως, να είναι η ελάχιστη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι δεν τα κάνεις όλα χάλια».

Η Μάρα Δαρμουσλή έχει επιστρέψει στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της και μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη βιώνουν τις πρώτες στιγμές με τον πρίγκιπά τους, ο οποίος ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

«Θα ήθελα πολύ να χαρίσω ένα αδερφάκι στον Άγγελο. Μπορεί η διαφορά ηλικίας να είναι 15 χρόνια, αλλά τέτοια διαφορά είχε και εγώ με τον αδερφό μου. Θα ήταν υπέροχο να έρθει ένα μωρό στην οικογένεια», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Μάρα Δαρμουσλή λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Βασίλη Τσατσάκη.

Ο γάμος της Μάρας Δαρμουσλή με τον Βασίλη Τσατσάκη πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι με κουμπάρα την στενή τους φίλη και επιχειρηματία Χρύσα Γραβάνη. Μάλιστα τότε η Μάρα Δαρμουσλή είχε φτάσει στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον έφηβο γιο της Άγγελο τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Παύλο Καπώνη.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω