Με δύο αναμετρήσεις άρχισε η 5η αγωνιστική του Champions League.

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ υποδέχθηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Κάρικ πλέον στον πάγκο της, με τους Αγγλους να κερδίσουν με 0-2, ενώ η Μπάγερν Μονάχου ταξίδεψε στο χιονισμένο Κίεβο για να αντιμετωπίσει την Ντιναμό, την οποία κέρδισε με 1-2.

Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2

Η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς με τον Ντε Χέα να σώζει και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να λυτρώνει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντεμπούτο του Κάρικ.

Οι Ισπανοί βρήκαν απέναντι τους έναν σούπερ Ισπανό, ο οποίος έπιασε τα άπιαστα και κράτησε το «μηδέν» πίσω, ενώ μπροστά ήρθε ο συνήθης ύποπτος για να την λυτρώσει και ο Σάντσο για να «καθαρίσει».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε στο 78′ την γκάφα του Ρούγι και με ιδανικό πλασέ έκανε το 0-1, ενώ λίγο πριν το τέλος του ματς ο Σάντσο άνοιξε λογαριασμό με τα «κόκκινα» κάνοντας το 0-2.

Η Γιουνάιτεντ έφτασε στους 10 βαθμούς και επί της ουσίας «καθάρισε» την πρόκριση και την πρωτιά από σήμερα. Από την άλλη το «κίτρινο υποβρύχιο» έμεινε στους 7 και πηγαίνει σε ένα τελικό με την Αταλάντα (υποδέχεται σε λίγη ώρα την Γιανγκ Μπόις).

Ο Ντε Χέα έσωσε την Μάντσεστερ στο 5′ σε σουτ του Γκόμεζ, στο 27′ σε σουτ του Τριγκέρος, αλλά η μεγαλύτερη του απόκρουση ήρθε στο 59′ όταν έβγαλε σουτ του ίδιου παίκτη.

Ντιναμό Κιέβου-Μπάγερν Μονάχου 1-2

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον (μαθηματικά η Ντιναμό είχε ελπίδες ακόμα και για την 2η θέση, πρακτικά όμως αυτό ήταν δύσκολο) ο Λεβαντόφσκι κατάφερε να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον.

Και πως να μην το κάνει όταν πετυχαίνει ένα γκολ μαγεία. Ο Πολωνός άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν Μονάχου στο 14′ με ένα φοβερό ανάποδο ψαλίδι.

Στο 42′ οι Γερμανοί έκαναν το 0-2 με τον Κομάν, έπειτα από απίθανη προσπάθεια του Μίλερ, ενώ οι Ουκρανοί κατάφεραν μόνο να μειώσουν με τον Γκαρμάς στο 70′.

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Περισσότερα Εδω