Ένα βίντεο με όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκδήλωση με τίτλο «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» για την καταπολέμηση των διακρίσεων, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού -ταυτότητας και έκφρασης φύλου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, προβλήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

 Ακούγοντας τον Γιώργο Καπουτζίδη να λέει : «Θέλω όμως πραγματικά να κάνω μια ερώτηση στον πρωθυπουργό αυτής της χώρας και δεν έχει να κάνει με παρατάξεις. Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σ΄αυτή την αίθουσα, στη γειτονιά μου, στην πόλη μου. Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Αν μπορεί να μου το απαντήσει έχει καλώς, αν δεν έχει απάντηση, πάει να πει ότι έχει κάνει κάτι λάθος και αυτός και ο προκάτοχός του και οι προκάτοχοι των προκατόχων και η κοινωνία και η πολιτεία. Και αυτό το λάθος οφείλουμε να το αλλάξουμε τώρα, σήμερα», ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Γιάννης Πουλόπουλος ξέσπασε σε κλάματα . (δες εδώ όλα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης)

Μετά την προβολή του βίντεο, τον λόγο πήρε ο σεναριογράφος της σειράς «Η τούρτα της μαμάς» Δημήτρης Αποστόλου καθώς και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενώ ο Γιάννης Πουλόπουλος  που βρισκόταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση δε σχολίασε τίποτα.

Περισσότερα Εδω