Θετικός στον κορονοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ANT1 το απόγευμα της Πέμπτης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Χατζηνικολάου και το δελτίο ειδήσεων περιγράφοντας τις πρώτες του ώρες με τον κορονοϊό.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα τις πρώτες ώρες γιατί γίνεται μία μάχη μέσα του για το τι είναι αυτό που έχει συμβεί, η αγωνία είναι μεγάλη. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια. Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα», δήλωσε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και περιέγραψε για τις επιπτώσεις στην υγεία του: «Το στενάχωρο είναι ότι κάνεις έναν ολόκληρο αγώνα για το οξυγόνο σου, προκειμένου να καταφέρεις να αναπνεύσεις γιατί πονάει όλο σου το σώμα. Είναι το άγχος μη σου συμβεί κάτι και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ξαναδείς… να μη βγεις από το νοσοκομείο. Δεν είμαι τρομολάγνος».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τα κιλά του τα οποία επιβαρύνουν την κατάσταση της υγείας του: «Και το ξαναλέω και λόγω της παχυσαρκίας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο θέμα των κιλών, όλο αυτό το πράγμα επιβαρύνει πάρα πολύ. Σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω», ανέφερε στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Περισσότερα Εδω