Μεγάλα είναι τα προβλήματα αυτή την ώρα λόγω της κακοκαιρίας στον δρόμο από Χάλκη προς Πλατύκαμπο, με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί στο ύψος του «Del Monte» και την περιοχή να έχει πλημμυρίσει για μια ακόμη φορά.

Η κατάσταση είναι τραγική όσο κυλάει ο χρόνος και για το πολύπαθο Σωτήριο το οποίο έχει για μια ακόμη φορά εκκενωθεί και από τους 200 περίπου κατοίκους. Οι τελευταίοι αποχώρησαν πάνω σε τρακτέρ, ιδιωτικά μέσα αλλά και με λεωφορείο που ναυλώθηκε.

Αναγνώστης του onlarissa.gr, περιγράφει πως με τρακτέρ αποχώρησε από το Σωτήριο και μετέβη στο γειτονικό Αρμένιο: «Το χωριό μας εκκενώθηκε, ευτυχώς μπόρεσαν και έφυγαν άπαντες, όμως το Σωτήριο δεν αντέχει άλλη καταστροφή, οι ιθύνοντες πρέπει να το καταλάβουν, όχι άλλο νερό. Στον δρόμο πριν την διασταύρωση με τον Πρόδρομο, όπως και πριν την διασταύρωση της Χάλκης φεύγοντας είδαμε τα μηχανήματα (τσάπες) να εργάζονται, όμως στα σημεία που βρίσκονται και κάνουν τις εργασίες τα νερά πάλι προς το δικό μας το χωριό θα έρθουν. Δεν καταλαβαίνω τι κάνουν…».

Δείτε βίντεο από το πλημμυρισμένο Σωτήριο:

Δείτε βίντεο από τον δρόμο Χάλκης – Πλατυκάμπου:

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω