Χωρίς γκολ (0-0) έληξε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο για την 3η εμβόλιμη αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι έμειναν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην ισοπαλία, ενώ αυτός ήταν ο δεύτερος βαθμός που κερδίζουν οι Αρκάδες.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν στο 11ο λεπτό με το σουτ του Κρέσπια από καλή θέση να φεύγει άουτ. Ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο γκολ στο 31’ με τον Ντουρμισάι που σούταρε αλλά απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στο 37’ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα καλή ευκαιρία με τον Λάμπρου που σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι έξω., ενώ στο 39’ ο Επασί απέκρουσε στη γωνία του την κεφαλιά του Βαλιέντε από το ύψος του πέναλτι.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και πίεσε, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία. Στις καθυστερήσεις, ο Επασί είπε «όχι» στο σουτ του Καπίγια.

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης

Κίτρινες: Πασαλίδης, Νέιρα – Γκαρσία, Βαλιέντε

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (61΄ Ραχμάν, Γιαννούλης (79΄ Κοροβέσης), Καμάου (61΄ Βαν Ντούινεν), Ντε Γκουζμάν (77΄ Σελίμοβιτς), Γκαλέγκος, Νέιρα, Λάμπρου (46΄ Καστάινιος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλος Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Χριστόπουλος, Καστάνο, Τασουλής (72΄ Σόνι), Βαλιέντε, Σαντάφε (85΄ Κανελόπουλος), Κρεσπί, Γκόμες (60΄ Καπίγια), Σίτο (46΄ Άλβαρες), Μπενίτο Άσιερ (60΄ Μπαράλες)

Περισσότερα Εδω