Χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ιωνικό στη Ριζούπολη για την 4η αγωνιστική της Super League.

Τον πρώτο του βαθμό πήρε ο Απόλλων Σμύρνης στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) με τον Ιωνικό στη Ριζούπολη σε ένα παιχνίδι που κύλησε στη μετριότητα με λίγες καλές φάσεις στις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τους γηπεδούχους στο 26’ με την σκαστή κεφαλιά του Ντάουντα μετά την σέντρα του Τσιλούλη αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

Στο 37’ ο Σαχλί σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στη λήξη του πρώτου μέρους πάλι ο Σαχλί δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Ο Ιωνικός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο 45αλεπτο και στο 53’ απείλησε με τον Καμπράλ που σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ο Χουτεσιώτης με νέα επέμβαση στο 67’ είπε «όχι» στο σουτ του Παμλίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό (68’) ο Κότσαρης απέκρουσε σε κόρνερ το άτσαλο διώξιμο του Μπρούνο Άλβες με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς το τέρμα. Στο 83’ ο Κάνιας πλάσαρε αλλά η μπάλα έφυγε έξω, ενώ στο επόμενο λεπτό (84’) ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε με δέκα παίχτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσιλούλη.

Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Τσιλούλης, Μπαξεβανίδης – Τουράμ, Καμπράλ

Αποβολές: Τσιλούλης (84’, 2η κίτρινη)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζιανλούκα Φέστα): Kότσαρης, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκεζ, Μπρούνο Άλβες, Φατιόν, Σλίβκα (79’ Λα Πάρα), Κάστρο, Τσιλούλης, Σαχλί (46’ Παμλίδης), Ντάουντα (72’ Ν. Ιωαννίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (61’ λ. τρ. Κωνσταντινίδης), Σάντσες, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Καμπράλ (64’ Μάναλης), Ρομαό, Ματσούκας (87’ Ματσούκας), Άοσμαν (65’ Κάνιας), Ντάλσιο, Τουράμ.

Περισσότερα Εδω