Ο Τάκης Λεμονής μίλησε στην ΕΡΤ και «Στον Κόσμο των Σπορ» και αναφέρθηκε εκτός των άλλων στην απουσία του Κώστα Μανωλά, του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και του Δημήτρη Σιόβα από την εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τάκης Λεμονής:

«Εγώ θα αντιστρέψω τα πράγματα. Πόσες εθνικές ομάδες, ή πόσες ομάδες, έχουν για παράδειγμα την πολυτέλεια, γιατί αναφέρατε τρία συγκεκριμένα ονόματα, τα οποία έχουν διακριθεί, είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές σε κορυφαία πρωταθλήματα. Δεν συζητάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πόσες ομάδες έχουν αυτού του είδους την πολυτέλεια να έχουν έξω τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές.

Δεν ξέρω τί έχει συμβεί ή τί είχε συμβεί, αλλά για εμένα το να έχεις κάποια πολύ δυνατά όπλα και να μην τα εκμεταλλεύεσαι νομίζω ότι είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Ο Μανωλάς παίζει στο Καμπιονάτο, ο Παπασταθόπουλος παίζει στο κορυφαίο επίπεδο τόσα χρόνια, στο ευρωπαϊκό και τώρα στο ελληνικό. Ο Σιόβας στο ισπανικό πρωτάθλημα. Για όνομα του Θεού έτσι; Εγώ μιλάω καθαρά αγωνιστικά. Δεν μπορώ να ξέρω τί έχει συμβεί μέσα στην Εθνική ομάδα. Από την άλλη είναι ένα θέμα προς συζήτηση πιστεύω».

 

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Περισσότερα Εδω