Την… υποψηφιότητά του για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα, έσπευσε να ανακοινώσει παραμονή των Χριστουγέννων ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος, Μπάμπης Τσιαπάλας.

Παρότι από τα κεντρικά του κόμματος υπάρχει ρητό “εμπάργκο” σε κάθε τι που παραπέμπει σε υποψηφιότητες, μέχρι νεοτέρας, ο κ. Τσιαπάλας απέστειλε μαζικά ευχετήριο γραπτό μήνυμα στα κινητά φίλων και γνωστών, στα οποία συστήνεται ως υποψήφιος βουλευτής.

Δείτε το μήνυμα:

Σημειώνεται πως ο τρόπος με τον οποίο κινείται ο κ. Τσιαπάλας είχε θορυβήσει εσχάτως την τοπική νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία τον είχε καλέσει σε “εξηγήσεις” και του είχε ζητήσει να “κατεβάσει” την πινακίδα που είχε αναρτήσει σε γραφείο στο κέντρο της Λάρισας, στην οποία και πάλι ανέγραφε πως είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πως δεν προβλέπονται ακόμη τέτοιες εσωτερικές διαδικασίες.

Ο κ. Μπάμπης Τσιαπάλας

Ο κ. Τσιαπάλας εκτός από υποψήφιος για τη νομαρχιακή, διετέλεσε και υπεύθυνος Οικονομικών της ΝΟΔΕ, απ’ όπου όμως το 2014 είχε αποχωρήσει επεισοδιακά. Τότε, τον Δεκέμβριο του 2014, με μία επιστολή – καταπέλτη είχε δηλώσει πως αποχωρεί από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως εξηγούσε “οι προγραμματικοί στόχοι (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ) με βρίσκουν σύμφωνο και πιστεύω ότι η υλοποίησή τους θα ανασυντάξει την ελληνική κοινωνία, η οποία βάλλεται στο σύνολό της εκτός βέβαια των χαϊδεμένων τραπεζιτών και του συστήματός τους”.

Έχει τέλος διατελέσει και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, επί των ημερών του Αλέξη Κούγια.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω