Με ευχές αγάπης για όλους τους καρκινοπαθείς στολίστηκε σήμερα, το απόγευμα της Κυριακής, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Πάρκου Καινοτομίας Joist, στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας.

Εν μέσω εορταστικού κλίματος, οι επισκέπτες ήπιαν ζεστή σοκολάτα, τσάι αλλά και ζεστό κρασί. Επρόκειτο για μια πράξη ουσιαστικής προσφοράς, καθώς κάθε ευχή κρεμασμένη στο δέντρο θα αποτελέσει -με την ολοκλήρωση των εορτών- ευχή για κάποιον ασθενή. Υπενθυμίζεται πως στο τέλος της χριστουγεννιάτικης περιόδου, όλες οι ευχές θα συγκεντρωθούν και κάθε μία ξεχωριστά θα δίνεται στο κάθε νέο μέλος – ασθενή, με την εγγραφή του στον Σύλλογο.

Η ξεχωριστή βραδιά ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση ενός χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, από την ψυχολόγο και εθελόντρια του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας κα Βάσια Μακρυδάκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να στηρίξουν την προσπάθεια του Συλλόγου σχετικά με τη δημιουργία ενός ξενώνα φιλοξενίας για καρκινοπαθείς, αγοράζοντας τις παιδικές δημιουργίες.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω