Μία νέα τράπεζα που σε μόλις τρία χρόνια «ζωής» καταγράφει εντυπωσιακή ανάπτυξη καταθέσεων και δανείων με παράλληλη ισχυρή κερδοφορία, η Optima Bank, ήρθε στη Λάρισα. Τα εγκαίνια του υποκαταστήματος στη διασταύρωση της Φιλελλήνων με την Κύπρου, έγιναν το βράδυ της Πέμπτης, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της τράπεζας και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο πρόεδρος της τράπεζας Γιώργος Τανισκίδης, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Κυπαρίσση και τον διευθυντή του καταστήματος Γιάννη Τσιανογιάννη.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος, ενώ μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Χρήστος Κέλλας, ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Μπίλης, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Νταής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Θανάσης Μαμάκος, η γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας Ρένα Καραλαριώτου, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Παπαλιάγκας,

H Optima bank ιδρύθηκε στις 31 Ιουλίου 2019, με την εξαγορά της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος από τον όμιλο Βαρδινογιάννη.

Ακολουθώντας μια νέα, διαφορετική τραπεζική φιλοσοφία, η Optima bank αποτελεί μια απλή, ευέλικτη και σύγχρονη εμπορική τράπεζα, που στοχεύει να προσφέρει τη βέλτιστη τραπεζική εμπειρία.

Οι πελάτες της Optima bank, μέσα από το μοντέλο προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, μπορούν να καλύψουν το σύνολο των αναγκών τους, σε όλους τους τομείς της τραπεζικής και επενδυτικής δραστηριότητας.

Στόχος της Optima bank είναι να δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο, αποτελώντας “τράπεζα αναφοράς” για ολόκληρο τον κλάδο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια:

 

 

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας / φωτό – βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω