Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show» τη Λένα Δροσάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε την ενδιαφέρουσα πορεία της ζωής της από την Πάτρα και τις σπουδές ηλεκτρολογίας, στην υποκριτική και τα «φώτα» της δημοσιότητας. Μεταξύ άλλων, θυμήθηκε τη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την αποτυχημένη προσπάθεια να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, καθώς και τον ερχομό του παιδιού, που συμπλήρωσε την ευτυχία τους.

«Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα… Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις πέντε μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Στο 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο» αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη.

«Δεν είχα αποφασίσει ότι θα γίνω μητέρα. Φοβόμουν. Όταν συνέβη τρόμαξα, φοβήθηκα, πέρασα δύσκολα, δεν ήταν κάτι εύκολο αλλά τώρα νιώθω ευλογημένη που μου συνέβη παρά τις δυσκολίες. Μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και εξελισσόμαστε. Όταν η ζωή μας τα φέρνει εύκολα ή τα έχουμε εύκολα στο μυαλό μας παραμένουμε επιπόλαιοι, σαν να μη σεβόμαστε και νιώθω ότι οι δυσκολίες μας εξελίσσουν και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους» εξομολογήθηκε για την μητρότητα. 

«Τον γνώρισα όταν ήμασταν φοιτητές στις Δραματικές Σχολές. Δούλευε μπάρμαν και γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού γνωστού. Ήταν γλύκας, υπέροχο παιδί, φωτεινός. Ήταν συγκινητικό όταν είδαμε τα πρώτα επεισόδια, ενώ έλειπε ήταν παρών. Ήταν συγκλονιστικό… Θα είναι πολύ περήφανος για αυτό που άφησε. Όταν είχαμε δύσκολες σκηνές στις «Σέρρες» και αγχωνόμουν με ηρεμούσε, έφτιαχνε μαγικά ένα ωραίο κλίμα. Ήταν ήρεμη δύναμη…» ανέφερε η Λένα Δροσάκη για τον Πάνο Νάτση, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Η Λένα Δροσάκη «έσπασε» όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε για το κίνημα #MeToo. Η ηθοποιός με το ζόρι μπόρεσε να μιλήσει για όλα αυτά που έχουν συμβεί…

«Δεν μπορώ να μιλήσω για την δίκη (Φιλιππίδη), είναι σε εξέλιξη και δεν επιτρέπεται. Αυτή η ενέργεια που έγινε έχει έναν και μοναδικό σκοπό, να σπάσει αυτό το κοινωνικό απόστημα που ο κακοποιημένος άνθρωπος κουβαλάει την ενοχή ότι φταίει. Αυτά τα κορίτσια κουβαλάνε χιλιάδες σιωπές» τόνισε η ηθοποιός.

Περισσότερα Εδω