Ένταση κατά την διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όπως μετέφερε στο «Πρωινό» ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος, κατά την διάρκεια που κατέθετε η Λένα Δροσάκη ξέσπασε μια «έκρηξη» μεταξύ των δικηγόρων, Δημητρακόπουλου και Σαλούστρου, (που εκπροσωπεί την δεύτερη  γυναίκα που είχε καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού). 

Ο κος Δημητρακόπουλος κάνοντας ερώτηση προς τη Λένα Δροσάκη, αναφέρθηκε σε ερωτόλογα τα οποία φέρεται να έστελνε ο Πέτρος Φιλιππίδης προς την δεύτερη καταγγέλλουσα. Σε αυτό το σημείο αντέδρασε έντονα ο δικηγόρος της, τονίζοντας πως δεν ήταν ερωτόλογα, αλλά προστυχιές, κάτι το οποίο έκανε και με την Λένα Δροσάκη.

Ακολούθησε η  «έκρηξη» ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ χτύπησαν τα χέρια στα έδρανα και προκειμένου να επανέλθει η τάξη αναγκάστηκε να επέμβει η αστυνομία.

Όλο αυτό το διάστημα,  υπήρχε ένα μεγάλο ερωτηματικό γύρω από τον λόγο που ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δέχτηκε να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε σειρά της ΕΡΤ, εφόσον γνώριζε την παρενόχληση που είχε δεχτεί η σύζυγός του από τον ηθοποιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, πρόκειται για την περίοδο κατά την οποία μόλις είχε γεννηθεί το παιδί του ζευγαριού, ενώ είχαν ανοιχτεί οικονομικά με την αγορά ενός σπιτιού. Εκείνο το διάστημα η Λένα Δροσάκη διαγνώστηκε με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, γυναικολογικής φύσεως. Επομένως το ζευγάρι δεν μπορούσε να αρνηθεί την οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση.

Περισσότερα Εδω