«Βόμβα» στο εσωτερικό του Ολυμπιακού ρίχνει νέο δημοσίευμα από την Σαουδική Αραβία.

Πιο συγκεκριμένα, η αραβική έκδοση του πασίγνωστου και έγκυρου «GOAL» αναφέρει πως ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται «μια ανάσα» μακριά από τον πάγκο της Αλ Νασρ. Για την ακρίβεια, το δημοσίευμα τονίζει πως σήμερα (Κυριακή, 5/12) έγινε συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους της ομάδας και τον Πορτογάλο προπονητή στην Αθήνα. Επίσης, αναφέρει ότι αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση εντός 24ώρου. Παρόλα αυτά δεν ξεκαθαρίζει αν πρόκειται για συμφωνία με άμεση ισχύ ή για συμβόλαιο που θα «ενεργοποιηθεί» το καλοκαίρι.

Προς το παρόν από πλευράς Ολυμπιακού τηρείται «σιγή ιχθύος». Μένει να φανεί πλέον αν ευσταθεί το δημοσίευμα, το οποίο είναι το δεύτερο αντίστοιχο τις τελευταίες ημέρες. Η φράση «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» μάλλον ταιριάζει και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Θυμίζουμε ότι η Αλ Νασρ ψάχνει προπονητή τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την αποχώρηση του Πέδρο Εμάνουελ. Από την άλλη, το συμβόλαιο του Μαρτίνς με τους «ερυθρόλευκους» λήγει τον Ιούνιο του 2022 ενώ υπάρχει buy-out ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα:

«Η διοίκηση της Αλ Νασρ προχωρά τις διαπραγματεύσεις της με τον Πέδρο Μαρτίνς. Η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με τον Πορτογάλο προπονητή σήμερα (σ.σ. Κυριακή 5/12) στην Αθήνα. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Ο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή είναι προπονητής του Ολυμπιακού».

Παρόλα αυτά, ήρθε πολύ γρήγορα η διάψευση του εν λόγω δημοσιεύματος. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αποχώρησης του Πέδρο Μαρτίνς μεσούσης της σεζόν προκειμένου ν’ αναλάβει την αραβική ομάδα, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω