Σε μαρτυρία του ο Υποδιευθυντής του 11ου Δημοτικού  Σχολείου Λάρισας όπου έγινε το περιστατικό ξυλοδαρμού τριών καθηγητών από γονέα μαθητή, ο Υποδιευθυντής του σχολείου κ. Κωνσταντίνος Παναγιώτου εξιστορεί τι ακριβώς έγινε.

Συγκεκρίμενα τόνισε:

«Την περασμένη Τετάρτη γύρω στη 1.20, είχαν φύγει τα παιδιά, εγώ τακτοποιούσα μέσα τον χώρο, βλέπω τότε από την τζαμαρία ότι κάποιος κύριος μπήκε στον αύλειο χώρο και επιτέθηκε σε έναν συνάδελφό μου. Επιτέθηκε κατευθείαν με μπουνιές και φώναζε «ποιος χτύπησε το παιδί», τότε βγήκα και εγώ έξω για να προσπαθήσω να τον ηρεμήσω αλλά εκείνος άπλωνε χέρι για να χτυπήσει όποιον και να πλησίαζε. Χωρίς να κάνει διάλογο. Ήρθε και ο γυμναστής του σχολείου για να βοηθήσει, όμως ο κύριος αυτός συνέχιζε μαινόμενος να χτυπάει. Φτάσαμε μέσα στο αίθριο του σχολείου και εκεί χτύπησε άσχημα τον γυμναστή και στο πρόσωπο και στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει και να πέσει κάτω. Καλέσαμε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Του είπα να καθίσει ήρεμα να μιλήσουμε μέχρι να έρθει η αστυνομία. Εκείνος όμως μόλις άκουσε αστυνομία, άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί. Μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε. Ήρθε η αστυνομία δηλώσαμε τα στοιχεία και αυτεπάγγελτα, έγινε μήνυση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει καν το περιστατικό που λέει ο ίδιος ο γονέας ότι έγινε. Δεν καταλαβαίναμε τι έλεγε. Το παιδάκι είχε βέβαια μια αμυχή στο μέτωπο, αλλά να πούμε ότι το παιδί επειδή ήταν από άλλο τμήμα, του είπε ο εκπαιδευτικός πέρνα έξω από την αίθουσα. Στην συνέχεια το παιδί ήταν σκυμμένο πάνω από την κλειδαρότρυπα ή κάτι τέτοιο, πήγε ο δάσκαλος να το πιάσει και πηγαίνοντας να ανοίξει την πόρτα του γρατζούνισε το μέτωπο, αυτό έγινε. Το παραδέχτηκε και το παιδάκι αυτό. Όταν ο πατέρας φώναζε και γρονθοκοπούσε το παιδάκι έκλαιγε και φώναζε «πάμε μπαμπά να φύγουμε…».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω