Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα η εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης που συνδιοργάνωσαν το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και του Europe Direct Θεσσαλίας με θέμα την «Ευρωπαϊκή Ένωση στη Θεσσαλία»

Η εκδήλωση περιλάμβανε δύο θεματικές ενότητες:

1. Την αναπτυξιακή στρατηγική της Θεσσαλίας που παρουσίασε ο περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Αγοραστός, ενώ ο Ιωάννης Σακιώτης, συντονιστής ομάδας πολιτικής και ΜΜΕ στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, τοποθετήθηκε σχετικά με τη συνεισφορά της ΕΕ στη Θεσσαλία.

2. Για την Αγροτική πολιτική και Τρόφιμα συζήτησαν ο Δημήτριος Σοφολόγης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων και Δημήτριος Βολουδάκης από τον οργανισμό “Νέα Γεωργία Νέα Γενιά”. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Ρομίνα Νικηφόρου.

Εισαγωγική τοποθέτηση για την αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη σημερινή συγκυρία έκανε ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Δείτε τι δήλωσαν πριν την έναρξη της εκδήλωσης:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω