Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Λάρισας και ειδικότερα κατά τις ώρες 12.00 μ. – 13.00 μ.μ. στην οδό Παπαναστασίου λόγω της παρέλασης της Διμοιρίας Επιδείξεων της Σ.Μ.Υ.Α., στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αναλυτικά η απόφαση:

Ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας, αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη ατυχημάτων, αποφάσισε:

Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό Παπαναστασίου του Δήμου Δαρισαίων και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Μανδηλαρά έως τη συμβολή της με την οδό Κύπρου, για την Παρασκευή (04-11-2022) κατά τις ώρες 12:00′- 13:00′, λόγω εκδηλώσεων παρέλασης της Διμοιρίας Επιδείξεων της Σ.Μ.Υ.Α. για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και ενδεικτικά μέσω των οδών Μανδηλαρά και Βέλη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω