Τεράστιο πρόβλημα με υπερυψωμένο καπάκι της ΔΕΥΑΛ και λακκούβες που έχουν δημιουργηθεί γύρω του αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της οδού Αλίκης Βουγιουκλάκη, στη συνοικία της Νέας Πολιτείας, στη Λάρισα.

Σύμφωνα με αναγνώστη της ηλεκτρονική μας εφημερίδας, η ίδια εικόνα καταγράφεται εδώ κι αρκετό καιρό, ενώ έχει περάσει μήνας από όταν έγιναν οι πρώτες οχλήσεις στο Δήμο Λαρισαίων. Μάλιστα, το σημείο αποτελεί «παγίδα» ιδιαιτέρως για όσους δεν γνωρίζουν το δρόμο, με αποτέλεσμα να σημειώνονται ζημιές σε διερχόμενα οχήματα.

«Στην οδό Αλίκης Βουγιουκλάκη στο τέλος της ασφάλτου από την οδό Σπύρου Λούη προς την οδό Βρεττάκου υπάρχει στη μέση του χωματόδρομου ένα φρεάτιο της ΔΕΥΑΛ. Αυτό είναι υπερυψωμένο και ακριβώς δίπλα έχουν σχηματιστεί λακκούβες με αποτέλεσμα όλα τα αυτοκίνητα να βρίσκουν. Υπήρξαν σοβαρές βλάβες σε οχήματα που οι οδηγοί δεν γνωρίζουν το σημείο.

Απευθύνθηκα στο δήμο Λαρισαίων με ονοματεπώνυμο τηλέφωνο κλπ. Έχει περάσει ένας μήνας και πλέον αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Ζητάμε λίγο χαλίκι έτσι ώστε να μην υπάρχει αυτή η λακκούβα. Ούτε άσφαλτο ούτε τσιμέντο. Μόνο χαλίκι. Τόσο δύσκολο είναι να φέρουν; Κύριε Μαμάκο είχατε πει βάρος στις συνοικίες. Τι θέλατε να πείτε; Βάρος στα πόδια των υπηρεσιών που ασχολούνται με τις συνοικίες; Ευελπιστούμε οι κάτοικοι της Βουγιουκλάκη πως θα ανταποκριθείτε» αναφέρει αναλυτικά η καταγγελία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω