Το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ «Ευ Ζην» διοργανώνει την καλοκαιρινή του γιορτή και παρουσιάζει μια ιδιαίτερη θεματολογία. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση:

Αντιστρέφουμε τους όρους θεατών και ηθοποιών «επί σκηνής». Προκειμένου να δείξουμε την ισότητα , το σεβασμό και την αξιοπρέπεια που πρέπει να υπάρχει για την αναπηρία , παίρνουμε όλοι εμείς οι εκπαιδευτικοί και ειδικοί , τον ρόλο των ηθοποιών και οι ωφελούμενοι του κέντρου μας, είναι οι θεατές στην πρώτη σειρά επισήμων.

Το θέμα της εκδήλωσής μας, με μουσική, χορό, τραγούδια και χρώματα, θα είναι : «Πώς βλέπω τον κόσμο από το παράθυρό μου».

Αποτελεί αφήγηση σκέψεων των παιδιών μας, όπως αυτές επ ακριβώς εκφράστηκαν σε σειρά οργανωμένων συζητήσεων και αποτελούν πλέον το κατακάθι των πιο όριμων σκέψεών τους για τη ζωή και την καθημερινότητά τους.

Αποσκοπούμε έτσι να τονίσουμε την εικόνα που θα έπρεπε να προβάλλεται , κατά προτεραιότητα στην κοινωνία μας ,για την ευπαθή αυτή ομάδα συνανθρώπων μας. Δεν ξεχνάμε ότι η αναγνώριση και ο σεβασμός της αναπηρίας σε μια κοινωνία προσδιορίζει την ποιότητα της ίδιας της κοινωνίας.
Επιλέξαμε αυτή τη δράση για το λόγο ότι πιστεύουμε στην αξία του ότι , «ο καθένας μας , σαν μονάδα, ας κάνει το καλύτερο που μπορεί από τη θέση του».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω