Πραγματικά “Άγιο” είχε ένας οδηγός αυτοκινήτου στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας, καθώς η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής της Ελασσόνας, προκάλεσε προβλήματα που διακινδύνευσαν την ζωή ενός άνδρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, η καταιγίδα ανέβασε την στάθμη του χειμάρρου που βρίσκεται κοντά στο Μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας, με αποτέλεσμα να υπερχειλίσει και να αρχίσει να καλύπτει το δρόμο που βρίσκεται κοντά στην περιοχή, συμπαρασύροντας μαζί του μπάζα και φερτά υλικά.

Από τον συγκεκριμένο δρόμο έτυχε εκείνη την ώρα να περνάει ένας άνδρας με το αυτοκίνητό του, και ο χείμαρρος άρχισε να παρασύρει το όχημά του, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να μπαίνουν νερά μέσα στο αμάξι και να κινδυνεύει να παρασυρθεί προς το εσωτερικό του χειμάρρου.

Αμέσως ο άνδρας ειδοποίησε την Πυροσβεστική, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε μονάδα της ΕΜΑΚ προκειμένου να σπεύσουν στο σημείο και να βοηθήσουν τον άνδρα να απεγκλωβιστεί.

Ωστόσο, ο άνδρας στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς η μικρή διάρκεια της βροχόπτωσης “έκοψε” την ορμή του χειμάρρου και σταμάτησε να παρασύρει το αυτοκίνητο του, καταφέρνοντας ο ίδιος τελικά να απεγκλωβιστεί μόνος του, χωρίς να χρειαστεί η συνδρομή ούτε της ΕΜΑΚ αλλά και ούτε της Πυροσβεστικής.

Συνεργεία του δήμου Ελασσόνας βρίσκονται αυτήν την ώρα στο σημείο και απομακρύνουν τα μπάζα που “άφησε” στο διάβα του ο χείμαρρος, προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου.

*φώτο αρχείου

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω