Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/5 ο Λάπρος Φισφής.

Ο γνωστός κωμικός μεταξύ άλλων, μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, για την προσωπική του ζωή αλλά και για τον ρόλο του ως πατέρας.

Ο Λάμπρος Φισφής δήλωσε αρχικά: «Είναι ένα καινούργιο project. Το συζητούσαμε αλλά δεν περίμενα ότι θα έρθει φέτος. Το project ξεκίνησε μέσα στην καραντίνα, γεννήθηκε μέσα από τα lockdowns και ήρθε από την Αυστραλία. Είναι ωραίο γιατί έχεις σύνδεση με ανθρώπους απ’ όλη τη χώρα. Ψάχνεις να φτιάξεις ένα δημογραφικό που να είναι κάπως αντιπροσωπευτικό. Το ωραίο είναι ότι όλες οι ερωτήσεις που κάνουμε είναι χωρίς νόημα».

Μιλώντας για τα δύο του παιδιά, ο Λάμπρος Φισφής παραδέχτηκε, για την πατρότητα: «Η οικογένεια είναι καλά, έχω δύο κόρες τώρα, τα πράγματα πάνε καλά. Έχει γίνει τώρα μία περίεργη φάση διότι νομίζω ότι έχω γίνει η μάνα μου! Όλα αυτά που κορόιδευα στη μάνα μου, όλα αυτά που έλεγε και εγώ σκεφτόμουν ότι δεν θα τα πω ποτέ, πλέον τα λέω. Οι ατάκες που έλεγα ότι δεν θα φύγουν ποτέ από το στόμα μου, κάποιες στιγμές έφυγαν μόνες τους. Πιάνεις τον εαυτό σου να ακούει πράγματα…».

Κλείνοντας ο Λάμπρος Φισφής πρόσθεσε: «Έχω γυρίσει και έχω πει στην κόρη μου, “Θα το φας, και θα πεις ένα τραγούδι”. Σκεφτόμουν, “Ωχ, τι έγινε εδώ πέρα;”. Συγκλονιστικό, με το που το είπα εμφανίστηκαν δύο τσόκαρα στα πόδια μου! Το πρόβλημα είναι ότι, όταν μου τα έλεγε αυτά η μάνα μου εγώ δεν μίλαγα, δεν αντιμιλούσα. Η κόρη μου, μου αντιμιλάει. Σε ορισμένα σημεία δεν ξέρω τι να απαντήσω, παίρνω τη μάνα μου τηλέφωνο να μου πει τι να κάνω. Εκείνη το χαίρεται».

Περισσότερα Εδω