Τι και αν είναι μόλις έναν χρόνο και κάτι μαζί, ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχουν βρει ο ένας στον άλλον όλα όσα έψαχναν μια ζωή! Ο γοητευτικός ηθοποιός και επιχειρηματίας και η καλλονή make up artist ζουν τον απόλυτο έρωτα, ο οποίος θα επισφραγιστεί σε λίγους μήνες με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Η είδηση ότι ο Κώστας Σόμμερ είναι ξανά ερωτευμένος κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020. Ο Κώστας και η Βαλεντίνη έχουν πολλά να τους ενώσουν και ένα από αυτά είναι ο κοινός τόπος καταγωγής τους, η Κρήτη. Παράλληλα, και οι δύο αγαπούν πολύ τη γυμναστική και την καλή ζωή. Η 28χρονη Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι μια από τις πιο επιτυχημένες μακιγιέζ και αγαπά ιδιαίτερα τη δουλειά της. Παρά τα 18 χρόνια που τους χωρίζουν είναι και οι δύο ενθουσιασμένοι με αυτό που ζουν, ενώ από τις αρχές της σχέσης τους πήραν την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη βίωσαν μια τραγική απώλεια στους επτά μήνες της σχέσης τους… Η καλλονή μακιγιέζ έχασε το μωράκι που κυοφορούσε στην 8η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, κάτι που συγκλόνισε και τους δύο. (Διάβασε εδώ την ανάρτηση του ηθοποιού)

«Για εμάς στην αρχή ήταν λίγο σοκαριστικό, τι πάθαμε τώρα. Μετά καταλαβαίνεις πόσο πολύπλοκο είναι να φτιαχτεί ένας ανθρώπινος οργανισμός. Το κορμί το γυναικείο όταν κάνει το check του και βλέπει ότι κάποια πράγματα δεν δουλεύουν, ίσως να λέει μπορεί να τα διορθώσω αυτά; Το είδαμε ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος και πήγαμε παρακάτω. Χωρίς πολύ άγχος… Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας» είχε εξομολογηθεί ο Κώστας Σόμμερ στην εκπομπή Love It.

Όμως, ο πελαργός δεν θα αργήσει να έρθει… καθώς η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι και πάλι έγκυος! Το ερωτευμένο ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι, το οποίο θα έρθει στον κόσμο σε περίπου τρεις μήνες. Λίγο πριν τη γέννηση του καρπού του έρωτά τους, οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν, ενώ έχει ήδη δημοσιευτεί και η αναγγελία του γάμου τους. (Διάβασε εδώ περισσότερα)

Ο Κώστας Σόμμερ έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Βαλεντίνη, χαρίζοντάς της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, το οποίο μας έδειξε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο γάμος φαίνεται να αργεί εξαιτίας του γεγονότος πως ο ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι Γερμανός πολίτης και πρέπει να γίνει μια ταυτοποίηση, ώστε να μπορέσει να βγάλει την άδεια γάμου.

Το ζευγάρι, λόγω των γραφειοκρατικών δυσκολιών, δεν έχει βρει ακόμη την ημερομηνία του πολιτικού γάμου του, ωστόσο θα προσπαθήσει να επισημοποιήσει τη σχέση του μέσα στο άμεσο μέλλον, πριν η Βαλεντίνη Παπαδάκη γεννήσει το παιδάκι τους.

Περισσότερα Εδω