Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς την περασμένη Πέμπτη 2/8 ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. 

Λίγες ημέρες μετά τον πολιτικό τους γάμο, ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με την πανέμορφη σύζυγό του να του χαρίζει ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Δευτέρας 6/9, η Βαλεντίνη Παπαδάκη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με τον γιο της και επέστρεψαν όλοι σπίτι για να ξεκινήσουν το νέο κεφάλαιο της κοινής τους ζωής. Ο Κώστας Σόμμερ πόζαραν με χαρά για τους φωτογράφους, ενθουσιασμένοι για το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του γιου τους!

Δες φωτογραφίες: 

«Έχουμε πάρει τις πρώτες οδηγίες για το σπίτι. Δεν υπάρχουν λόγια. Ό,τι και να έχεις κάνει στη ζωή σου, σου φαίνεται ασήμαντο. Τελικά κάναμε καισαρική, οπότε δεν ήμουν στον τοκετό. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν κατάλαβα πολλά. Έχεις αυτό το άγχος, θες να πάνε όλα καλά. Ήμαστε τυχεροί, είναι υγιέστατο το παιδί.

Νομίζω ότι μοιάζει σε εμένα, αλλά κάθε γονέας τα ίδια λέει. Και η Βαλεντίνη είναι πολύ καλά. Έχει ήδη θηλάσει, και όλα πήγαν καλά» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω