Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να μιλήσουν για τη σχέση και την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί.

«Δεν έχουμε πολύ χρόνο πλέον αλλά είναι ωραία. Σε γενικές γραμμές τα δυο παιδιά μας είναι πολύ αγαπημένα», ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Περάσαμε μία φάση ζήλειας με τα παιδιά, αλλά τώρα είμαστε καλά. Είμαστε πολύ μακριά από την ιδέα να κάνουμε τρίτο παιδί. Στην αρχή το σκεφτόμασταν πολύ έντονα αλλά τώρα που μεγάλωσε λίγο το μωρό, λέμε να περιμένουμε λίγο. Στην αρχή το πίστευα πολύ και το ήθελα, μέχρι που έφτασε 10 μηνών και είπε όχι», είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

«Είμαστε 4 χρόνια μόνο μαζί. Είμαστε οι εμπειρίες μας, και όταν έχεις ζήσει εμπειρίες, καταλαβαίνεις όταν δεις κάτι και σου κάνει κλικ, το ξέρεις» απάντησε ο Κώστας Σόμμερ.

 

Σε σχέση με το πώς αποφάσισε να κάνει οικογένεια, ο ηθοποιός είπε: «Εγώ ήμουν σίγουρος πως είχα κλείσει και δεν θα κάνω οικογένεια. Σήμερα είναι πιο δύσκολο να κάνεις παιδιά. Είναι και το οικονομικό. Εγώ θεωρώ πως οι γονείς μου δεν έκαναν δεύτερο παιδί και πιστεύω πως έγινε επειδή είχαν τις έννοιες για το εάν ήταν έτοιμοι για παιδί. Ήμουν ένα δύσκολο παιδί».

Με την Βαλεντίνη Παπαδάκη να απαντά χιουμοριστικά: «Της μαμάς του εγώ του βγάζω το καπέλο. Και εγώ, που ξέρω την ιστορία του, διαιώνισα το είδος;».

Περισσότερα Εδω