Η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha “Σασμός” φαίνεται να έχει γίνει ήδη η νέα “εμμονή” των τηλεθεατών που παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο. Ο θάνατος του Στεφανή, τον οποίο ενσάρκωνε ο Τάσος Νούσιας έφερε αναταραχή με το κοινό να προσπαθεί να ανακαλύψει τον δολοφόνο. (διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τη ζωή του Τάσου Νούσια)

Ο τηλεοπτικός Πέτρος Βρουλάκης, κατά κόσμο Κώστας Νικούλι εμφανίστηκε σήμερα μέσω skype στην εκπομπή “Happy Day” και ενώ δεν αποκάλυψε τον δολοφόνο είπε πως το γεγονός αυτό θα φέρει ένα ντόμινο φονικών στη σειρά. (διάβασε εδώ όσα θες να ξέρεις για τη ζωή του νεαρού ηθοποιού)

“Το σημερινό επεισόδιο μάλλον θα μπερδέψει περισσότερο. Όλο αυτό γίνεται για να δημιουργηθεί ένας μύθος χωρίς να ξέρουμε ποιος πραγματικά έκανε τον φόνο και για να πάρει και ο τηλεθεατής τη στάση του απέναντι σε αυτό.

Θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να μάθουμε ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή γιατί είναι σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της ιστορία; Δε ξέρουμε αν η Δανάη θα με ενοχοποιήσει για να με εκδικηθεί. Ο Μανωλάκης δε μιλάει γιατί κάποιον φοβάται και κάποιον θέλει να προστατέψει.

Ο Στεφανής πέθανε από όλο το χωριό και από τα ίδια του τα λάθη. Όλοι φοβούνται, όλοι θα θέλανε να τον σκοτώσουν. Ο Μανώλης αγχώνεται για τη ζωή του γιατί δε ξέρει πως θα καταλήξει αυτό το πράγμα. Τον σκότωσα εγώ; Ποιος ξέρει; Θα ακολουθήσουν πολλά φονικά” είπε ο νεαρός ηθοποιός Κώστας Νικούλι.

Περισσότερα Εδω