Στην Ελλάδα επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου 4/2, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η άφιξή του σίγουρα δε θύμιζε καμία από αυτές των υπόλοιπων παικτών που έχουν αποχωρήσει, καθώς οι φίλοι του τον υποδέχτηκαν φορώντας αποκριάτικες μάσκες.

Ο μισθοφόρος του Survivor All Star, αποχώρησε από το reality επιβίωσης την περασμένη Τετάρτη προκαλώντας έκπληξη σε όλους όσους παρακολουθούν το παιχνίδι αλλά και στους συμπαίκτες τους. Κανείς δεν περίμενε πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος θα ήταν αυτός που θα συγκέντρωνε τις λιγότερες ψήφους αφού πρόκειται για ένα αρκετά δημοφιλές και αγαπητό πρόσωπο προς το κοινό.

Kατά την άφιξή του λοιπόν στο αεροδρόμιο, όπως θα δεις στις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE, τον υποδέχτηκαν οι φίλοι του, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο φορώντας αποκριάτικες μάσκες που θύμιζαν κλόουν.

Εκείνος με τη σειρά του αφού τους χαιρέτησε και φόρεσε για λίγο μια από αυτές, απέφυγε τους δημοσιογράφους και τις κάμερες και μπήκε στο χαρακτηριστικό μαύρο βαν της παραγωγής.

Ο ίδιος μάλιστα, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, δεν έκρυψε την απογοήτευση και τη δυσαρέσκειά του αρνούμενος να σχολιάσει το παραμικρό στο συμβούλιο του νησιού. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ο Γιώργος Λιανός του έδωσε τον λόγο εκείνος απάντησε πως δε θέλει να πει το παραμικρό παρά μόνο να αποχωρήσει ζητώντας από τους συμπαίκτες του να μη μπουν καν στη διαδικασία να σηκωθούν για να τον χαιρετήσουν.

Σε αντίθεση με όλους τους προηγούμενους παίκτες που αποχώρησαν, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο μοναδικός που αρνήθηκε να μιλήσει μέσω skype στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά – άλλο ένα δείγμα της δυσαρέσκειάς του με την παραγωγή – ενώ σήμερα, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, δε δίστασε να παρομοιάσει το Survivor All Star με… τσίρκο. (δες εδώ την ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου)

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω