Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι φωτογραφίες που ανέβασε η Νατάσσα Μποφίλιου το περασμένο Σαββατοκύριακο, φορώντας κομψά ρούχα γνωστής εταιρείας, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στο Λονδίνο.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια πόζαρε στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας με βελούδινα παλτά και φανταχτερά ρούχα για να διαφημίσει γνωστή εταιρεία ρούχων.

Ωστόσο κάποιοι χρήστες του Twitter θεώρησαν πως κάτι τέτοιο δεν «ταιριάζει» με τις πολιτικές πεποιθήσεις της.

Η Νατάσσα Μποφίλιου σε συνομιλία που είχε με την Έλενα Χριστοπούλου, απάντησε χαρακτηριστικά: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

Το απόγευμα της Δευτέρας και μετά τα δεκάδες μηνύματα στήριξης που δέχτηκε, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια», έγραψε χαρακτηριστικά η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου μετά τον ντόρο που προκάλεσε με τις αναρτήσεις της δέχτηκε πολλά μηνύματα στήριξης τόσο στα social media όσο και μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram της έγραψαν μηνύματα η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

«Εγώ διαφωνώ πάρα πολύ με όλο αυτό που έχει ξεσπάσει. Μου φαίνεται ευτελές να κρίνουμε τη ζωή κάποιου, το τι κάνει, που πάει ταξίδια, σε σχέση με την ιδεολογία που ακολουθεί και έχει. Πρώτον, δεν ξέρουμε τι κάνει στη ζωή της η Νατάσσα Μποφίλιου και αν βοηθάει, το πόσο συνεισφέρει και πόσο ακολουθεί την ιδεολογία της και τα πιστεύω της.

Μου φαίνεται ευτελές. Νιώθω ότι δημιουργήθηκε ένα θέμα χωρίς να υπάρχει θέμα και νιώθω ότι έγινε με σκοπό. Με κάνει έξαλλη το να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο καθένας» είπε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

 

«Άρα η Νατάσσα Μποφίλιου δε μπορεί να είναι γυναίκα, δε μπορεί να έχει φίλες σχεδιάστριες, δε μπορεί να πάει στο Λονδίνο επειδή είναι κομμουνίστρια» σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από το «Πρωινό Μας».

 

Δες τα μηνύματα στήριξης στην Νατάσσα Μποφίλιου στο Twitter:

Περισσότερα Εδω