Η Κόνι Μεταξά ζει τον απόλυτο έρωτα με τον σύντροφό της Μάριο Καπότση και σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News και της Κορύνας Μανταγάρη νιώθουν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης με την Εθνική πόλο και η εκρηκτική performer και Influencer είναι πλέον σίγουροι για το επόμενο βήμα και την επισημοποίηση της σχέσης τους, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα πρόσωπο από το στενό κύκλο τους.

«Από τους πρώτους κιόλας μήνες ένιωσαν ότι υπάρχει κάτι πολύ δυνατό ανάμεσά τους. Όσο περνούσε ο καιρός, το επιβεβαίωναν. Ο Μάριος και η Κόνι ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος οδεύει προς τον γάμο. Η πρόταση γάμου ανεπίσημα έχει γίνει ήδη από το περσινό καλοκαίρι, όταν συμπλήρωσαν έναν χρόνο σχέσης και, μάλιστα, είχαν περάσει το διάστημα της πρώτης καραντίνας στο σπίτι της Κόνι στα νότια προάστια. Τότε ο Μάριος είχε δώσει ένα δαχτυλίδι ως δώρο στην αγαπημένη του».

Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους ετοιμάζουν με σταθερό βήμα την κοινή ζωή τους και κάνουν σχέδια για τον γάμο τους το επόμενο καλοκαίρι.

Περισσότερα Εδω