Λάτρης των ταξιδιών έχει γίνει η Κόνι Μεταξά τα τελευταία χρόνια, ενώ μετά τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση έχει βρει τον απόλυτο παρτενέρ για τις αποδράσεις της.

Η δημοφιλής performer ωστόσο, ταξιδεύει αρκετά συχνά και με τις φίλες της, είτε αυτές βρίσκονται στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Κόνι Μεταξά το απόγευμα της Δευτέρας 23/5 έφτιαξε την βαλίτσα της ταξίδεψε στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Αμστερνταμ.

Πρόσφατα η Κόνι Μεταξά είχε επισκεφθεί την Βαρκελώνη, για αυτή την εξόρμηση όμως, επέλεξε μια εντελώς διαφορετική πόλη αλλά και διαφορετική παρέα, αφού ταξίδεψε με τις φίλες της.

Η γνωστή influencer όπως σε κάθε της ταξίδι, έτσι και σε αυτό, δεν σταμάτησε να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις βόλτες στην πανέμορφη πόλη μαζί με την παρέα της, όπου επισκέφθηκαν όλα τα must see αξιοθέατα. 

Η Κόνι Μεταξά με τις αγαπημένες της φίλες, περπάτησαν στα πανέμορφα κανάλια του Άμστερνταμ, πήγαν στα πιο ξεχωριστά μουσεία και δοκίμασαν τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις της ολλανδικής κουζίνας. 

Δες τις φωτογραφίες

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Instagram

Περισσότερα Εδω