Χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το οποίο έπεσε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής στη Super League.

Οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα προσπάθησαν για το βαθμολογικό τρίποντο, πίεσαν και προσπάθησαν για το γκολ, ωστόσο η καλή αμυντική λειτουργία του ΟΦΗ που δεν άφηνε κενούς χώρους, προβλημάτισε τους παίχτες του Μάντζιου που δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν εύκολα ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ για να βρουν στόχο.

Δυνατά ξεκίνησε ο Άρης στην αναμέτρηση ψάχνοντας από τα πρώτα λεπτά το γκολ. Μόλις στο 3’ οι γηπεδούχοι είχαν τη πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο σουτ του Σούντγκρεν (3’) από καλή θέση αλλά η μπάλα χτύπησε στα σώματα των αμυντικών. Ο ΟΦΗ απάντησε στο επόμενο λεπτό (4’) με τον Καστάνιος που βρέθηκε τετ α τετ με τον Ντένις αλά τον πρόλαβε ο Μπράμπετς. Στο 27’ ο Μπερτόγλιο σούταρε χωρίς να βρει στόχο ενώ στο 32’ η ατομική ενέργεια του Καμαρά ήταν άστοχη.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ανέβασε ρυθμούς πιέζοντας για το γκολ. Στο 69’ ο Ιτούρμπε αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 82’ ο Επασί με εντυπωσιακή απόκρουση είπε «όχι» στη κεφαλιά του Εντιαγέ. Ακόμη ένα φάουλ του Ιτούρμπε στο 87’ πέρασε ψηλά άουτ και το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες φάσεις μένοντας οι δύο ομάδες στο 0-0.

Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες: Καμαρά – Πασαλίδης, Διαμαντής, Γκαγιέγκος.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Λούμορ, Σάσα, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο (78’ Μάνος), Γκάμα (57’ Ιτούρμπε), Μαντσίνι (86’ Χαΐροβιτς), Καμαρά.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης (51’ Διαμαντής), Βούρος, Πασαλίδης, Κοροβέσης, Γκαγιέγκος, Ντε Γκουζμάν, Νέιρα (76’ Σελίμοβιτς), Καμάου (76’ Ουές), Φαν Ντούινεν (63’ Λάμπρου), Καστάνιος (63’ Ντουρμισάι).

Περισσότερα Εδω