Χωρίς νικητή και γκολ (0-0) έληξε ο αγώνας των Εθνικών Ομάδων U21 της Ελλάδας και της Κύπρου για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2023, που έγινε στη Λεωφόρο.

Η εθνική ομάδα ξεκίνησε καλύτερα στο ματς και στο 8’ είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ιωαννίδη αλλά το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό (9’) ο Κίττος μπλόκαρε το σουτ του Εμμανουηλίδη ενώ στο 28’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία σε ένα λεπτό, αρχικά με τον Ναούμ (μπλόκαρε ο Μανδάς) κι εν συνεχεία με τον Κακουλή, ο οποίος πλάσαρε έξω.

Η Κύπρος έφτασε κοντά στο γκολ στο 50’ αλλά ο Μανδάς είπε «όχι» στο πλασέ του Κωστή και στο 60’ ο Κίττος απέκρουσε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Τσαούση.

Ο κίπερ της Κύπρου Κίττος στο 66’ έκανε την επέμβαση του αγώνα σε εξ επαφής προσπάθεια του Εμμανουηλίδη, ενώ στο 88’ το σουτ του Πινακά από καλή θέση έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι.

Διαιτητής: Άλαρντ Λίντχαουτ (Ολλανδία)

Κίτρινες: Λύρατζης, Θυμιάνης – Κωστή, Ηλία

ΕΛΛΑΔΑ (Γ. Γκούμας): Μανδάς, Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσαούσης (64’ Ζαγαρίτης), Τσιγγάρας, Αλεξανδρόπουλος (64’ Κούτσιας), Θυμιάνης, Εμμανουηλίδης (79’ Πινακάς), Μαχαίρας (64’ Χριστόπουλος), Ιωαννίδης.

ΚΥΠΡΟΣ (Γ. Οκκάς): Κίττος, Σεργίου, Κέρκεζ, Κυπριανού, Νικολάου (75’ Γαβριήλ), Κωστή (84’ Αβραάμ), Χρυσοστόμου (65’ Ηλία), Παναγιώτου, Ναούμ, Κατσαντώνης (75’ Λουκά), Κακουλή (64’ Παρούτης).

Περισσότερα Εδω