Μπορεί η Αγγελική Νικολούλη να είναι ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο εκείνα που γνωρίζουμε για την προσωπική της ζωή είναι ελάχιστα. Ένα από αυτά είναι και ότι είναι μητέρα ενός νεαρού – άντρα σήμερα – στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.

Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη ονομάζεται Κωνσταντίνος Μουσούλης και είναι αποτέλεσμα του γάμου της με τον Γιάννη Μουσούλη. Γεννήθηκε όταν εκείνη ήταν μόλις 23 ετών. Σήμερα, 34 χρόνια μετά μαμά και γιος έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης με τον έναν να στέκεται δίπλα στον άλλον ενθαρρύνοντάς τον για καθετί νέο που ετοιμάζει.

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και είναι σκηνοθέτης. Σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School. Έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής στο Los Angeles η οποία ονομάζεται Homeric Pictures και ασχολείται με το promo νέων καλλιτεχνών.

Η δουλειά του «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ») πήρε τιμητική διάκριση και βραβείο γυναικείου ρόλου για την πρωταγωνίστρια στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου ΙndieFEST Film Awards, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.

Μάλιστα, η ταινία μικρού μήκους «Beautiful» που γυρίστηκε μερικά χρόνια πριν, βραβεύτηκε με την Αγγελική Νικολούλη με αφορμή την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, έπαιξε μέσα στην εκπομπή της σχετικό απόσπασμα σημειώνοντας:

«Η ταινία μικρού μήκους που δημιούργησε και βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Ηρωίδα μία νεαρή Ινδή που παραμορφώθηκε από οξύ που της έριξαν στο πρόσωπο. Μια γυναίκα από τις πολλές που γίνονται θύματα μιας αρρωστημένης νοοτροπίας. Μια γυναίκα που καταφέρνει την εσωτερική της ίαση. Μια ταινία που έχει ήδη τις πρώτες διακρίσεις στη διαδρομή της για τα φεστιβάλ. Μπράβο στον Κωνσταντίνο και σε όλους τους νέους που αφουγκράζονται τα προβλήματα της Κοινωνίας και ευαισθητοποιούν με τον τρόπο τους τον κόσμο».

Για τη μητέρα όμως Αγγελική Νικολούλη, μακριά από τα αυστηρά κοστούμια και τα ρεπορτάζ πρόκειται να μιλήσει σήμερα ο Κωνσταντίνος Μουσούλης σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή Mega Stories με την Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Περισσότερα Εδω